Furulunds IK

Furulunds IK - Harlösa IF Blå, 1-2

Vi ställde upp med följande lag: Viktor, Simon, Elin, Gustav, Alfons, Jonathan H, Jonathan B, Hugo samt Loke. Ledare Christian, Emma och Roth. Alexander och jag själv var på konfirmation så här kommer ordagrant det referat jag fick av Emma strax efter slutsignalen.

"Vi vann med 2-1!! Riktig krigarmatch! Såg lite sådär ut från start men efter ett tag kom vi igång och i andra halvlek blev vi riktigt farliga i vissa lägen. Extra plus till Elin, Viktor och Loke som gör en kanoninsats både defensivt och offensivt. Hugo gör båda målen och står i mål första halvlek. Simon står i andra och båda gör några riktigt fina räddningar! Kul att det går åt vårt håll i slutet (när vi normalt brukar få det emot oss)! :-)

Matchen visar att vi har många bra spelare som vågar ta för sig!"

Uppdaterad: 27 APR 2014 19:41 Skribent: Pär Ulmén