Hörby FF

Hörby FF - Harlösa IF, 2-3

Så var då utomhusdebuten gjord för i år. Vi åkte till Hörby Idrottsplats för att möta Hörby FF P-04 på konstgräs. Spelade gjorde Alexander, Hugo, Simon 1, Gustav, Elin, Viktor, Joacim, Nea, Loke samt Marielle. Ledare var Emma och Christian, medan undertecknad och Roth var med A-laget i Sjöbo. Vi startade matchen riktigt bra med mycket passningsspel mellan målvakt, försvar och sedan uppåt i banan. Det var roligt och bra spel med spelvändningar både bakåt och i sidled. Mycket bra! I halvlek stod det 1-0 till oss efter att Joacim gjort sitt första mål för dagen. I mål hade vi Alexander i första halvlek och Simon i den andra. Vi startade andra halvlek lika bra och vår specielle målskytt Joacim gjorde både 2-0 och 3-0. Ett av målen visade verkligen en målskytts signum då han påpassligt snappade upp en retur efter skott av Alexander. Med ca fem minuter kvar reducerade Hörby till 3-1 och nu började vi bli tydligt trötta! Hörby tilläts reducera ytterligare en gång, men segern var aldrig riktigt i fara. Enligt Emma är det en av de bättre matcherna vi gjort utomhus och hela laget förtjänar stort beröm. Kämpade ordentligt (blev ju väldigt trötta!!) och som nämnts innan, riktigt bra spel!! Ser lovande ut!

Uppdaterad: 23 MAR 2014 12:15 Skribent: Pär Ulmén