Lunds FF

Lunds FF - Harlösa IF, 2-3

Match på Smörlyckans IP i Lund mot Lunds FF. Vi ställde upp med följande spelare: Alexander, Nea, Jonathan H, Simon, Viktor, Jonathan B, Elin, Alfons och Gustav. Ledare Christian, Roth och Emma. Christian levererade följande rapport från matchen:

Vi började matchen riktigt bra med fint passningsspel. Satte också hög press på Lunds försvar. Detta betalade sig en bit in i matchen då Viktor rev åt sig bollen, rundade Lunds försvar och placerade säkert in 1-0. Strax efter gjorde vi även 2-0. Det var Alfons som stenhårt dunkade in en retur efter skott från Alexander. Mycket påpassligt!!. Simon (stod i mål hela matchen) hade inte så mycket att göra i första halvlek men fick ändå kapitulera i slutet då Lund reducerade till 1-2.

Möjligen fick Lund lite blodad tand efter sitt reduceringsmål för i andra halvlek tog de direkt över matchen. De hade några pigga anfallare som satte ett rejält tryck på oss. Vi blev lite passiva och det är aldrig bra! Detta utnyttjade mycket riktigt Lund till 2-2 och nu var matchen helt öppen. Simon fick göra några fina räddningar i detta skede. Viktigt!! De sista fem minuterna svängde så matchen över till vår fördel igen. Vi skapade ett antal hörnor, och ni som brukar titta på oss vet att det nästan alltid blir farligt då. I efterspelet till en hörna fick en av Lunds spelare lite oturligt bollen på handen innanför straffområdet. Solklar straff trots allt. Alexander tog straffen och satte den mycket säkert i högra hörnet. 3-2 till oss som också blev slutresultatet.

Sammantaget en match som svängde flera gånger. Mycket starkt av oss att komma tillbaka och avgöra på slutet. Tyder på mycket god moral. Stort beröm till hela laget!!!

Uppdaterad: 11 MAJ 2014 11:42 Skribent: Pär Ulmén