Hoppa till sidans innehåll

Sydsten Cup


Vi hade egentligen inte tänkt spela fler cuper innan seriestarten men Hardeberga hade fått ett återbud till sin sommarturnering och bjöd därför in oss. Hardeberga har vi på många plan ett fint sammarbete med, så efter att ha konsulterat övriga ledare sade vi ok! Alla tillgängliga spelare kallades och följande kunde vara med: Simon, Alexander, Viktor, Hugo, Elin, Joacim, Gustav, Jonathan H, Jonathan B, Marielle och Jens. Själv var jag bara med första matchen medan Emma, Christian och Alexander var med hela cupen. Det är Emma som som sammanfattar matcherna mot Linero och Genarp.

 

Hardeberga BK - Harlösa IF, 1-1

En helt jämn match precis somn det brukar vara mot Hardeberga. Tyckte inte att vi var riktigt på tå, men det beror troligen på att det blivit en hel del fotboll de senaste dagarna efter att tidigare haft ett långt sommaruppehåll. Det var dessutom både varmt och kvavt denna söndag. Alexander gav oss ledningen i första halvlek på en frispark från långt håll. Chanser hade vi att utöka men Hardeberga kvitterade i andra halvlek. 1-1 var nog ett rättvist resultat...

 

Harlösa IF - Linero IF, 3-7

Resultatet speglar inte matchbilden även om Linero var ett bra och spelande lag. Små, snabba och tekniska som vi hade svårt för i framförallt första halvlek där de får in de flesta av deras mål. Vi gör en mycket bättre andra halvlek där vi ganska snabbt efter avspark gör 3 fina mål, framförallt ett superfint anfall mellan Alle, Jonathan B och Hugo! Tyvärr släpper vi till lite för lätt defensivt (gäller hela laget) och Linero får in några mål till.

 

Genarps IF - Harlösa IF, 5-0
Genarp: förlust med 5-0. Ett lag som vi normalt sett hade kunnat spela jämt eller vinna mot men där vi idag efter två tunga matcher förlorar. Vi testar runt på lite olika positioner men där det inte fungerar helt perfekt. Vi ser fram emot revansch i serien, där matchen förhoppningsvis har ett helt annat slutresultat!

Uppdaterad: 17 AUG 2014 17:51 Skribent: Pär Ulmén
Harlösa IF - Fotboll
Industrivägen 16
241 65 Harlösa
Telefon: 04661495
E-post: This is a mailto link

________________________

OBS!

Välj HARLÖSA IF som din

favoritförening när du spelar

Svenska Spel!

__________________________

 

Postadress:
Harlösa IF - Fotboll
Industrivägen 16
24165 Harlösa

Besöksadress:
Industrivägen 16
24165 Harlösa

Kontakt:
Tel: 04661495
E-post: This is a mailto link